Höst är här!

Hej hej :)Allmänt så är allt bra :)Jag är på bättringsvägen efter en kraftig förkylning och jag har gått  upp 9 kg!!!! *skitglad* så nu ligger jag på den vikt jag vill ha, 67 kg så nu skall jag hitta ett sätt att ligga kvar där :) Inte rasa och inte gå upp mer. Nån som har nåt bra tips? :) Funderar på gymkort men tycker det är töligt att träna med en massa främlingar kring en hela tiden plus får svårt att få loss tid att gå iväg.

Sebastian blev iaf nöjd med ommöbleringen i sitt rum och jätteglad att sitta med laptop istället för den stora sega datorn han hade tidigare. :) Jag är oxå nöjd med förändringen då de nya grejorna gjorde att det ser mer stilrent och städat ut. Dock lite kvar att inhandla. bla en expedit hylla 6 rutig sak i svart och en hurts till hans nya skrivbord.

Jag och Syrran var iväg till Mariebergsskogen förra gången vi hade barnen och dom hade bland annat någon tävlig med såna där små radiostyrda båtar där! eller ja små och små....:p dom var drygt en meter långa och gick av bara den!!Har även varit ute och fotat lite under sommaren, har inte alls blivit så mycket som jag har velat av diverse orsaker men här kommer iaf lite från de gånger jag har tagit mig iväg :)

Något som är kul är att pappa har börjat fota oxå!! Han och mamma är iväg i stort sett varje dag och fotar fåglar, älgar, råddjur....ja allt dom kan hitta!! Och riktigt bra är dom på det oxå.!

I morgon jobbar jag bara halvdag. Skall spana in en jacka och se om jag hittar några bra vinterskor till Sebastian och sen handla in allt tills på lördag då det blir kalas för mig! ;) Då blir jag officiellt tant !

Nu skall jag återgå till WoW här som mystigt nog har börjat fungera igen efter att ha vägrat att starta på 2 veckor med mystiska felmeddelanden. Kanske tyckte de att jag behövde en paus ;)
Kram på er alla!

mamma award
Tack Jenny & Thess för den fina awarden!!!

Jag skickar den vidare till:

Kirsten
som är en underbar mamma till mig, Jenny & Jimmy!!

Och även till:

Thess för att hon är en kanon mamma till söta William!
Jenny för hennes styrka och engagemang i sina 4 busfrön
samt
Pernilla som är en suverän mor till sina två pojkar.

Instruktioner:
* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar denna.
* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards
* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.
* Länka till den som gav dig Awarden.RSS 2.0