Veckan som har varit

under veckan som har varit har jag tillbringat tiden mest hos syster yster där vi har plöjt vampire diaries tillsammans med Emil. :) Var ledig tis-fredag och passade på att ta det lugnt och slappa.  Var jättemysigt!! Fick massa Linnea gos och det spelades Yatzii och tjötades. Helgen har jag jobbat och har inte hunnit med så mycket mer. Har iaf sett klart säsong 2 av Castle nu och tänkte påbörja 3:e säsongen.  Det är en väldigt skön kriminal serie med mycket humor i. Den rekomenderas! Har inte hunnit börja läsa någon bok men har 3 st som står i hyllan och väntar.

Snart kommer Sebastian hem oxå. *sakna* Fick sms av Magnus förut att lillgrabben är sjuk igen :( Han är sjuk nästan jämt känns det som.  Det är samma sak som för två veckor sedan, feber, förkyld och hängig. Jag är snart mer hemma för VAB än vad jag är på jobbet. Men vad skall man göra?? Är de sjuka så är de sjuka.  Men det är mindre kul att ringa chefen och tala om att man blir hemma igen. :(


helg!Äntligen är helgen här! :) Och den skall tillbringas så lugnt som det bara går. :p
Igår hade vi teamträff på jobbet vilket var jättetrevligt och utvecklande. Gav många tankar och funderingar. Tyvärr kunde jag inte stanna på middagen då sonen skulle hämtas på fritids men syster yster bjöd hem oss istället och vi var där och hade det trevligt. Idag har vi varit där en sväng oxå (vilken skräll va? ;)) Spelat Yatzii och barnen har ätit lördagsgodis och kollat på film.
Håller på och gör natchos som blir kvällens mat. Senare blir det nog Resident Evil 4 och lite Castle.

Överraskningsfest

I fredags skulle syster yster bjuda mig på födelsedagsmiddag. Trodde jag iaf :p
Det visade sig dock att min kära syster hade planerat något helt annat! En överrraskningsfest! Jag möttes av ett helt gäng av folk och presenter och smörgåstårta! Snacka om att bli överraskad!
Här kommer lite kort från kvällen som förövrigt var skit kul! kort men intensiv blev och jag blev alldeles alldeles för full :p Skyllder det på Mintun :p

Som tur är finns det inga kort på mig när jag försöker ta mig hem :p Det var en ...intressant promenad efter mintun och ölspelet med vin. Tack alla som kom på festen! Jag hade skitkul och baksmällan dan efter var helt klart värt det! ;) Och tusen tack till Jenny som anordnade det hela. Love u!!!

Leklandet

Idag har vi varit på leklandet sedan 11.10 och härjat. Första gången vi var där och jag måste säga att det var verkligen hur kul som helst. Barnen härjade och hade hur kul som helst! Inget gråt och skrik utan dom skötte sig kanonbra!!!! Åkte Fritt fall, blev upptvingad och den kittlade rejält i magen kan jag säga!! Sen så studsade de i studsmattor, härjade i bollhav, klätterställningar, rushkanor och bollkanoner :)
Vi avslutade det hela med Burger King på stan och kom hem vid 16 tiden. :) En bra dag med andra ord. Dit åker vi definitivt fler gånger.


Födelsedag!

Idag fyller man alltså 35! Helt otroligt hur fort tiden går. Tyckte inte det var länge sen jag fyllde 30 :p Dagen började med att jag fick presenter av Sebastian. :) Han kom in i morse och gav mig present innan jag hade hunnit kliva upp. :) Gullungen!!! Sen kom föräldrarna och fikade och sen kom syster yster med familj!
Har haft en jättebra födelsedag och ni skall ha tusen tack allihopa som kom!!
Här kommer lite bilder från dagen :)
RSS 2.0