Nya kläder

Beställt lite nya kläder till Sebastian från Hm som jag nu har hämtat ut. Det blev dessa. Lite besviken :p

Kalas

Idag blir det kalas för Sebastian! Han fyller ju 7 i morgon och vi firar honom idag så firas han hos pappa i morgon :) Har sprungit runt som en yr höna i lägenheten och försökt fixa allt men det är säkert en massa som jag har glömt bort :p Stort vattenläckage i karlstad oxå. men än så länge har vi vatten iaf. Får se hur länge. :p har iaf bunkrat upp i tillbringare och badkar.
Just nu sitter Sebastian och spelar ett av sina nya spel och tjatar när resten av folket kommer. Han var uppe redan kl 07 i morse och skulle öppna presenter...tyckte han :p mamma tyckte  han skulle ta och somna om.

Annat nytt är att jag börjar jobba igen på måndag! dom ringde i går och frågade om jag var intresserad! Så på måndag är det dax igen! Slut på ledigheten. :p Blir samma som jag hade tidigare. Misstänker att jag blir vikarie för en som precis har gått hem för mammaledighet på jobbet men han kunde inte ge mig några klara besked då allt inte var ordnat än, han ringde till mig först för att höra om jag var intresserad.

Igår kom New Moon dvdn och jag har fortfarande inte hunnit sett den! Skäms på mig! skall se om jag har någon energi kvar att se på den ikväll istället. :)  Vampire Diaries nästa vecka då Jenny? ;)


Sportlov

Då gör vi ett nytt försök att uppdatera bloggen efter att Mozilla bestämde sig för att krasha mitt i *morr*
Den här veckan har varit fylld med bob åkning och härran på täppan i snön :) Här kommer lite kort från veckan som har varit.Herran på Täppan med johan som lekfarbror.....Ikväll har vi bjudit in oss själva till syster yster på tortillas!! :) Skall bli riktigt gott. var länge sedan man åt det.
I övrigt sitter jag ivrigt och väntar på böcker jag har beställt! (som om det inte räckte med dem jag köpte på bokrean menar jag;)) Nu är det vampire diaries böckerna jag har beställt. Är inne i en läs period igen.

Mars

Då är vi inne i mars månad och våren lyser med sin frånvaro. Så här såg det ut för nån vecka sedan....

och mitt fönster var ordentligt insnöat

Men idag är det lite bättre!!

Sebastian passade på att skotta lite


Idag har vi varit och fikat hos mor och far, varit på Biltema och ätit på MacD!! Har även passat på och fotat lite!


Mozart såg som vanligt till att vara i centrum av allt :p


Hänger några riktigt fina istappar utanför. Fast man får vara försiktig så att man inte får dem i huvudet.

RSS 2.0