Fester och sjukdom


Oj...så vad har hänt sedan sist då? :) Mina syskon har haft sin 30 års fest. Det var himla skoj!! Martin kom och hälsade på från Örebro och var med och härjade. vart en del tequila och festen var därefter :p Full Pia kan man lugnt säga.  Skall ta och lägga upp lite kort från kvällen. :) Blev dock inte så bakis som jag trodde..även om jag sov som en kratta. Vart mest sliten. Det blev dock en obligatorisk dagen efter pizza sen. :)

Annars så har jag varit sjuk, Förkyld i bott. Men mår mycket bättre nu. Hoppas att jag slipper mer förkylningar och sjukdomar det här året. inge kul alls och det blir tunt i plånboken av all sjukfrånvaro.

Det är nya uppsägningar på jobbet oxå. 17 personer uppsagda på mobilt. su nu träder LAS ikraft så nu blir det fia med knuff. Så vi vet inte vilka som i slutändan får gå.  Kan mycket väl drabba min grupp och även mig. Men det vet vi inte än.  Vi har haft det här varslet hängandes över oss över 1 år nu....1200 personer är det som totalt är varslade om uppsägning och nu är dom inne på det sista.


Har fått hem säsong 2 av big bang theory oxå! Har redan hunnit plöja igenom den nu när jag har varit sjuk. Den är så jäkla bra!!!! Underbar serie.  Längtar redan efter säsong 3 :)

Här kommer lite kort från syskonens 30 års fest.
Hair Crazy

Oj! var verkligen ett tag sen som jag uppdaterade här inne. Vad har hänt sen sist då?
I fredags hade vi afterWork på nöjes med middag i form av vilt buffe som sen avrundades med bowling. Den buffen var nog en av de godaste jag har ätit i matväg!!! ujuj..hade kunnit suttit kvar hur länge som helst och ätit. Passade dock på att smita efter middagen för att få skjuts hem :)

På lördagen var vi till Ikea! Spanade in lite nya möbler till min nya lägenhet. Har hittat en hylla som jag vill ha som tv bänk, hyffsat billiga madrasser till min dubbelsäng. Köpte dock inget av det då det inte fick plats i bilen. vet inte riktigt hur jag skall göra, om jag skall beställa hemkörning med grejorna när jag väl köper dem.....
Sen så följde jag med syster yster hem och vi satte igång med operation blekning... större delen av eftermiddagen samt hela kvällen höll vi på....Sov över hos syster yster gjorde jag oxå :) himla mysigt.
På söndag kom Linda sötnosen och satte i extentions i mitt hår!
Tack goa du!!! Har inte träffat henne på jättelänge så det var verkligen jättekul att se henne igen. :) och ha lite girlytid ihop :p
Gjorde sedan en omfärgning när jag kom hem.Ringde Erica och bad henne lite snällt kommer över och komma med ett utlåtande....utlåtandet slutade med att jag satt i en bil till kil till Ericas frisör :p Iofs i första hand för att gå på ett mary kayne party men även för att få tips på hur man kunde ta och fixa till mitt hår.
Partyt var jättetrevligt. himla bra produkter visade hon oss. Vi var riktigt fina i ansiktet när vi åkte därifrån. och jag hade även med mig en förpackning mahoney färg och folie:p Sen var det dax för färgning nr 5 den helgen...
Kan informera om att mitt hår lyser när solen ligger på!!! man verkligen ser hur folk hajar till :p
Så nu vet ni iaf vad jag har gjort den här helgen....färgat, färgat och åter färgat :pFörst ut är kort på mig och jenny efter 3 st blekningar. Sen kommer det ett kort på mig efter 4 färgningen. och sist efter den 5:e och sista. Som avslutning kommer ett kort på mig och Sebastian från igår kväll! :)


Födelsedag

jahapp....då var man ett år äldre. Känns dock ingen större skillnad. Inga nya krämpor och inga nya gråa hårstrån :p
Var igår jag fyllde år, blev en lugn dag hemma då sebastian var krasslig och blödde en massa näsblod och så. men han gav mig en present på sängen som han gjort alldeles själv! min gulliga unge!!
Idag har släkten varit här och firat. :) Fast jag tyckte nog dom åt dåligt med fika! har massor kvar :p
Jag fick presenter av Jenny med familj, ett lyktset och fina "tallrikar" att ha ljus och så på. Av mor och far fick jag dvd skivor :)  Bror var här i karlstad oxå och kom och firade. himla kul att se honom igen :)
Här kommer lite kort från dagens firande.

Bror, syster och jag


Linus och Sebastian

Mozart var självklart med oxå!RSS 2.0