Fredag

Hm...ja vad säger man....varslet som jag berättade om i förra inlägget har nu slagit till med full kraft. Flera i vår grupp, därav jag blivit varslade. Inte så roligt kanske. Fick skriva på uppsägningspapprena i går.  Vet dock inte än när jag får gå, nån gång efter nyår iaf. Som tur är får vi 6 mån uppsägningslön. Så nu blir det att fundera vad man vill göra i framtiden. Funderar på att börja plugga igen till hösten om jag inte hittar något jobb innan dess. Men gud vad jag kommer sakna arbetskamraterna!!

Angående nya lägenheten trivs jag fortfarande helt underbart. Sebastian älskar sitt nya rum och till och med Mozart verkar mer tillfreds här :) Vi hade vin kväll några tjejer här förra helgen, spelade TP och blev allmänt onyktra och hade kul. Skall nog inte lägga upp korten från den kvällen i bloggen ;)

Jenny har fått sina nya fönster i lägenheten nu oxå! Och äntligen fått persienner! :)New Moon feber och flyttOjoj...jag har verkligen blivit dålig på det här med att uppdatera min blogg känner jag. *skäms*
Så vad har jag hunnit gjort sen sist då? Massor :p Varit på bio 2 ggr. sett new moon bägge gångerna, första gången var på midnattsvisningen twilight +new moon med Johanna och ikväll new moon med Sandra. :) Underbar film! men jag vill se mer varulvar.! Längtar till eclipse kommer!!!! Planerad att släppas till sommaren. långt kvar :(:(:(
Och sen så har jag flyttat! Om nu någon har missat det :p Så nu bor jag på krp. Har börjat komma iordning i nya lägenheten nu och trivs som fisken i vattnet. Jag och mamma skall städa ut det sista i gamla lägenheten till helgen.
Sen så är ju varslet i full gång på jobbet. :/ Fick reda på att vår chef blivit varslad. Inge kul alls. Hon är verkligen toppen!! vill inte förlora henne.
oj! nu fick jag sms från föräldrarna, dom bjuder tydligen på kaffe! *gone*


RSS 2.0