höstNu känns det verkligen som om hösten har kommit. Jag och mor var ute en sväng i Sannaskogarna och tog kort och det blåste som bara den och regnskurar kom med jämna mellanrum. Men solen gjorde tappra försök emellanåt att kika fram så det gick att ta kort. :) Höll på att trampa på en huggorm oxå..*ryser* men den verkade bli lika rädd för mig som jag för den för den stack iväg som tusan åt motsatt håll.

Idag har varit en lugn dag i övrigt. Redigerat kort, färgat håret, tvättat, druckit massvis med kaffe och lyssnat på musik. Laddar inför jobb i morgon :p Lagomt töligt att jobba på en söndag, men jag skall inte klaga, jag jobbar bara söndag -  måndag, sen åker jag bort i 2 dagar!!  Skall bli alldeles underbart att komma bort en sväng. :)

Hängig

Idag har jag varit hemma från jobbet då jag vaknade vid 4 i morse och mådde illa. Har mått illa större delen av dagen men hoppas att det har gått över tills i morgon iaf. Åkte upp till syster yster på kvällen här då jag inte vill ligga hemma helt själv. Och dom pysslar om mig ordentligt här borta. :)

Annars så har jag inte gjort så mycket under veckan. jobbat, storhandlat ,umgåts med Eric och läst en del. Håller på och läser igenom Jenna Jamesons bok att älska som en porrstjärna. Innan dess läste jag Rob Jeremys bok.

Förhoppningsvis har personen som skickade mail till mig gett sig nu efter att mamma kontaktade honom och bad honom ge sig. Har äntligen börjat kunna sova ordenligt på nätterna igen.

Vi var över till mamma en liten sväng förut och smakade hennes kladdkaka. :) Himla god! Hon börjar bli riktigt duktig på att baka. :) Får se om jag får tummen ur nån dag och tar och bakar dom där bullarna jag har pratat om sen i våras att jag skulle göra. :p Måste bara ta och samla ihop lite energi till det hela.

Nu skall jag ta och titta på family guy här :)


Kläder


Här kommer lite kort på bilderna som kom idag. Dock är inte Sebastians kläder med, dom är i hans rum och han har somnat. Vill inte väcka honom. Den gråa klänningen har redan blivit min favorit :)

Ny blogg

From idag kommer detta att vara min personliga blogg. Här kommer jag att blogga om min vardag, lägga upp kort och flänga runt lite allmänt ;). Fick överge min andra blogg då det dök upp ovälkomna människor där som jag inte vill skall läsa om allt jag gör eller se mina privata kort. Första steget är dock att försöka läga mig blogg.se :p Så det kommer nog ta ett tag innan jag hinner göra iordning bloggen ordentligt. Tid är inte något jag har så mycket till övers med dessa dagar tyvärr.

I dag fick jag sluta 2 timmar tidigare från jobbet så jag gav mig ut i ösregnet och hämtade ut ett paket från ellos som hade kommit och hämtade sebastian tidigare från fritids. Dock dök hans kompis upp  5 min efter att vi kom in innanför dörren och sen var det röj här hemma vill jag lova! Tur att det finns hårfärg som kan dölja dom analkande gråa håren....;)
Vid 18 tiden myste vi iaf till det med godis och bolibompa och efter det tog sonen ett bad. :)  Nu sitter han här brevid och ser jätteintresserad ut av vad jag gör.

I morgon blir det förhoppningsvis I2 marten. Om vädret tillåter dvs. Åker inte dit om det ösregnar :p Sebastian har tjatat om sockervadd här 4 dagar så nu får det baske i mig bli fint väder i morgon så han kan få det till sist! :)

På söndag kommer Sandra över och fikar och på kvällen kommer förhoppningsvis darlingen över. *sakna*
Jenny ville se bilder på de nya kläderna som kom med ellos idag men batteriet till kameran var slut så hon får ge sig till tåls lite till ;) Kommer väl lite senare under kvällen om jag har lärt mig hur man laddar upp kort här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0