Min lördagNyss hemkommen efter att ha flängt runt i stan, klaravik och inre hamn med kameran i högsta hugg. Medans andra är ute och super upp lönen har jag varit ute och fotat ;)
Idag har jag annars jobbat en sväng, tog frivillig övertid för att tjäna igen de pengar jag förlorade när jag var sjuk och sen åkte jag upp till syster yster där jag fick pizza och bli lite ompysslad :) Riktigt nice.

Annars då? Har skrivit på kontraktet för nya lägenheten, fått en new moon plansh av Sandra i tidig födelsedagspresent, fått ett halsband av jenny, varit sjuk en sväng och spelat alldeles för mycket bejelwed på facebook :p Förbaskade Ewa har ju satt ett rekord som är helt omöjligt att slå!! Jag måste verkligen fråga ut henne hur sjutton hon gör :p För jag kommer inte ens i närheten. Himla frustrerande.
Just det ja! Har varit ute en sväng i Sannaskogarna oxå med mor och syster.

Lägger upp lite kort som nog dom flesta redan har sett på facebook vid det här laget. Jag och Jenny lekte fotomodeller för en dag ;) Skall försöka få med även lite annat. men jag kan inte lova något.


Sannaskogen


Vad gör jenny i bakgrunden eg? :p


Jag tar kort på dom som tar kort.


Sisters <3


Sannaskogen igen. (lägg märke till att jag har absolut ingen ordning på hur jag lägger in korten;))


Min syster fotar mig.


Min fina systerBarnkalas

Idag har vi varit på barnkalas hos Linus och barnen har härjat och haft hur kul som helst. :) Sen blev det en kort fototur som avrundades med pizza hos mor och far. :) Här kommer lite bilder från dagen! Tack Jenny och mor för en jättetrevlig dag! (och tack pappa för skjutsen hem ;))

Kalaset!Fototuren!

lägenhetsvisning och mariebergsskogen

Igår åkte jag upp till krp och tittade på lägenhet som jag var lite smått intresserad av. En trea på andra våningen i det området jag vill flytta till. Och den var helt ok! Enda var tapeterna i vardagsrummet som var gamla och slitna men det är inget som inte en nytapetsering fixar. och då får jag det som jag själv vill oxå. Så idag har jag varit inne och tackat ja till den. Håll tummarna för att jag får den!!  I övrigt så var jag ute med mor på en lång fotopromenad, lärde mig att inte lita på den inbyggda gps då vi hamnade långt ner mot edsgatan. Det var inte riktigt meningen...vi skulle eg till Granhult. :p Nåt mer om min tur till krp igår tänker jag inte skriva här, mer än jag är heligt förbannad.

Kvällen tillbringade jag hemma hos en kompis och drack vin och avverkade en massa avsnitt av kingdom hospital. Stephen King miniserie :) Lagom knäpp och bisarr. Och idag är jag rätt sliten och bakis. Blev ett par flaskor vin igår.

Idag har jag varit uppe och hälsat på syster yster och blivit bjuden på mat. :) Sen så åkte päronen och jag ut till Mariebergsskogen och fotade lite. Här kommer lite kort från turerna :)

Mariebergsskogen:


Turen igår:

Bitterness
don't believe you anymore

No feeling and no tears
Just wasted so much
I don't belong with you
I need dreams to cling to
Cause everything shatters around you

You needed a friend
You just needed sympathy
You just need an ear to bend
Took all that I could give
So tired of giving now

Empty, resigned
Chocking and blind
I need hope to cling to
I can´t be what you want me to be

It´s over
the book is closed
I am tired of being used
something got broken and it can´t be fixed

 


Åland

Tillbaka till vardagen igen efter en 24 timmars kryssning till Åland....längtar redan tillbaka! Var en jättemysig resa än dock lite kort :p  Känns konstigt att vara tillbaka i normala rutiner och veta att igår satt jag på en båt hade det hur mysigt som helst.  Det var en mycket lugn tur. Inga fylleskandaler alls. :p Det var vi och pensionärsföreningarna :p
Lite kul att se "tant agda 85" kom utvinglandes från baren med rullator ;) Vi hittade en mysig pub på båten med en rolig trubadur där vi tillbringade ikvällen. Spelade bort en del pengar på enarmade banditer och raidade tax free ett par gånger. Maten var underbar!! Både frukosten och buffén var det bästa jag har ätit på år och dar. Hoppas att vi kommer iväg nån mer gång. Här kommer lite kort från turen.

FärjanHyttenVyDet blåste en hel del :pDanielInne i båtenJag upprepar: Det blåste rätt jälva mycket :pTaxFree <3Puben


RSS 2.0